برای درست‌کردن یک شنیسل مرغ جذاب فقط کافی است جسارت استفاده از ادویه‌های مختلف را داشته باشید؛ همین.

شنیسل مرغ

به گزارش همشهری‌آنلاین، شنیسل مرغ یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که می‌توانید با گوشت مرغ تهیه کنید. این غذا در کل جهان فراگیر شده است و یک غذای بین‌المللی محسوب می‌شود. البته در کشورهای دیگر شنیسل را با گوشت قرمز هم طبخ می‌کنند.

مواد لازم

سینه مرغ: ۱ عدد
آب پیاز: نصف پیمانه
آب لیمو: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کشیده: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۲ عدد
آرد سوخاری: ۱/۵ پیمانه
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
ادویه کاری: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل قرمز: به مقدار لازم
روغن مخصوص سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه و دستور پخت

۱. برای درست کردن شنیسل باید ترجیحا از سینه یا فیله مرغ استفاده کرد. سینه مرغ را می‌توانید به اندازه‌هایی که دوست دارید تکه کنید ولی بهتر است به اندازه کف دست و ضخامت ۱/۵ تا ۲ سانت برش بزنید. بعد گوشت مرغ را به وسیله بیفتک‌کوب یا تیغه پشت چاقو که پهن‌تر است بکوبیم. برای این کار باید یک نایلون زیر گوشت و یک نایلون هم روی گوشت قرار دهید و این کار باعث می‌شود گوشت هنگام کوبیدن پاره نشود.

نباید گوشت مرغ را زیاد بکوبیم چون ممکن است سینه‌ها از وسط بریده شوند و بافتشان خراب شود

۲. چون گوشت مرغ نرم و لطیف است لازم نیست زمان زیادی برای کوبیدن استفاده کنید. فقط در حد چند ضربه. وقتی گوشت کوبیده شد، اندازه آن یک و نیم برابر می‌شود.

۳. با کمک نایلون طرف دیگر گوشت را هم برمی‌گردانید و بکوبید. بعد از اینکه سینه تکه‌شده مرغ کوبیده شد به آن آب پیاز اضافه می‌کنیم تا هم عطر خوبی بگیرد و هم گوشت تردتر شود. اجازه می‌دهیم ۳۰ دقیقه در آب پیاز، نمک، زعفران و مقداری آب لیمو بخوابد.

شنیسل مرغ را باید با استفاده از سینه و یا مرغ درست کرد تا نهایت طعم خوشمزه خود را داشته باشد.

۴. در مرحله بعد آرد سوخاری را با مقداری فلفل قرمز، نمک، پودر سیر و ادویه کاری مزه‌دار می‌کنیم. بعد تخم مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه می‌شکنیم و هم می‌زنیم تا زرده و سفیده تخم مرغ با هم مخلوط شوند. مقداری هم زعفران به آن اضافه می‌کنیم تا خوشرنگ‌تر شود.

۵. مرغ‌های آماده‌شده را ابتدا در آرد سوخاری مزه‌دارشده می‌غلطانیم و بعد داخل تخم مرغ می‌گذاریم و دوباره در آرد سوخاری می‌غلطانیم تا همه قسمت‌های آن به آرد آغشته شود. تابه مورد نظر را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم و به اندازه ۱ سانت روغن داخل آن می‌ریزیم تا کاملا داغ شود و سپس مرغ‌های آغشته به آرد را داخل آن قرار می‌دهیم.

۶. حرارت زیر تابه خیلی مهم است. اگر حرارت زیاد باشد باعث می‌شود آردها زود رنگ تیره بگیرند و اگر هم خیلی کم باشد سبب می‌شود روغن بیشتری جذب گوشت شود.

سس قارچ مخصوص

شنیسل مرغ خشک است و حتما باید به همراه سس سرو شود. سس قارچ یکی از معروف‌ترین سس‌هایی است که کنار این غذا سرو می‌شود. برای تهیه سس قارچ به روش رستورانی روی لینک زیر کلیک کنید:

منبع: ایرنا

کد خبر 542838

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 3
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
    0 0
    ما مرغ بده دست ما برات بهشتی ترین غذای دنیا رو می پزیم شنیسل پیشکش
    • IR ۰۹:۲۷ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
      1 1
      مرغ مگه ارزون نشد؟
  • IR ۰۹:۲۲ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
    1 0
    مرغ پیدا نمیشه تو فروشگاه ها من دیروز شهروند و رفاه بودم مرغ نبود یه بسته پیدا کردم اومدم خونه دیدم بوی گند موندگی میده
  • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
    2 1
    مرغ گرونه لطفا غذاهای ارزون تر آموزش بدید ترجیحا گیاهی و بدون گوشت و مرغ و برنج
  • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
    2 1
    شنیسل به نسبت خوشمزگی و کیفیتی که داره غذای ساده وارزونی هست من خیلی دوس دارم و هر وقت غذا نداریم سریع مرغ می ذارم بیرون و شنیسل میکنم بچه هام هم خیلی دوست دارن
  • IR ۰۹:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
    0 0
    عالی ممنون
  • IR ۰۹:۲۴ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
    1 0
    کی به شنیسل زعفرون میزنه که شما میزنید این غذا ایرانی نیست و غیرایرانی ها هم مثل ما به همه چی زعفرون نمیزنن
  • IR ۰۹:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
    0 1
    مرغ رو تو خواب میبینیم اشکنه و نون پیاز اموزش بدید
  • IR ۰۹:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
    1 1
    همشهری جان برای گیاهخوارها هم دستور آشپزی بزار
  • IR ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
    0 1
    شنیسل نیاز به اینهمه ادویه نداره نمک فلفل و زردچوبه و پودر سیر براش کافیه نهایت یه نوک قاشق پودر زنجبیل
  • نلشناس IR ۱۰:۰۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۵
    1 0
    سلام شما که پول دارین مرغ میخرین پول یه مرغ هم به ما بدین تامرغ بخریم